Използване на събраните лични данни

Коментари

Когато оставите коментар на нашия уебсайт, данните, въведени във формуляра за коментар, както и вашият IP адрес и потребителският агент на вашия браузър се събират, за да ни помогнат да открием нежелани коментари.

Медия

Ако сте регистриран потребител и качвате изображения на уебсайта, ви съветваме да избягвате качването на изображения, съдържащи EXIF от GPS координати. Посетителите на вашия уебсайт могат да изтеглят и извличат данни за местоположението от тези изображения.

Бисквитки

Ако изпратите коментар на нашия сайт, ще бъдете помолени да запишете вашето име, имейл адрес и уебсайт в бисквитки. Това е само за ваше удобство, така че да не е нужно да въвеждате тази информация, ако публикувате друг коментар по-късно. Тези бисквитки изтичат след една година.

Ако имате акаунт и влезете в този сайт, ще бъде създадена временна бисквитка, за да се определи дали вашият браузър приема бисквитки. Тя не съдържа лични данни и ще бъде изтрита автоматично, когато затворите браузъра си.

Когато влезете в профила си, ние ще настроим няколко бисквитки, за да запазим информацията ви за вход и предпочитанията на екрана. Продължителностто на бисквитката за вход е два дни, а на бисквитката с опция на екрана е една година. Ако поставите отметка „помни ме“, бисквитката ви ще се съхранява в продължение на две седмици. Ако излезете от акаунта си, бисквитката за вход ще бъде изтрита.

Чрез модифициране или публикуване на публикация, допълнителна бисквитка ще бъде запазена във вашия браузър. Тази бисквитка не включва никакви лични данни. Тя просто посочва идентификационния номер на публикацията, която сте редактирали. Тя изтича след един ден.

Вградено съдържание от други сайтове

Статиите на този сайт могат да включват вградено съдържание (например видеоклипове, изображения, статии …). Съдържанието, вградено от други сайтове, действа по същия начин, сякаш посетителят е посетил този друг сайт.

Тези уебсайтове могат да събират данни за вас, да използват бисквитки, да вграждат инструменти за проследяване от трети страни, да проследяват вашите взаимодействия с това вградено съдържание, ако имате акаунт, свързан с техния уебсайт.

Статистика и измервания на аудиторията

Бисквитките, които използваме (споменати в предишния параграф), са свързани с услуга на трета страна: Google Analytics.

Google Analytics е услуга за уеб анализ, предоставена от Google Inc. („Google“). Google използва събраните данни за проследяване и преглед на използването на този сайт, за изготвяне на отчети за своите дейности и за споделянето им с други услуги на Google.

Google може да използва Събраните данни, за да контекстуализира и персонализира рекламата на собствената си рекламна мрежа.

Събрани лични данни: бисквитки и данни за употреба. Място на обработка: САЩ – Декларация за поверителност Politique de confidentialité

Използване и предаване на вашите лични данни

Време за съхранение на вашите данни

Ако оставите коментар, коментарът и неговите метаданни се съхраняват за неопределено време. Това автоматично ще разпознае и одобри следните коментари, вместо да ги остави в опашката за модериране.

За потребители, които се регистрират на нашия сайт (ако това е възможно), ние също съхраняваме личните данни, посочени в техния профил.

Всички потребители могат да преглеждат, променят или изтриват личните си данни по всяко време (с изключение на потребителското си име). Мениджърите на сайтове също могат да преглеждат и редактират тази информация.

Правата, които имате върху вашите данни

Ако имате акаунт или сте оставили коментари на сайта, можете да поискате да получите файл, съдържащ всички лични данни, които имаме за вас, включително предоставените от вас. Можете също така да поискате изтриване на вашите лични данни. Това не се отнася до данните, съхранявани по административни, правни съображения или от съображения за сигурност.

Предаване на вашите лични данни

Коментарите на посетителите могат да бъдат проверени с помощта на автоматизирана услуга за откриване на спам. Информация за връзка

Длъжностно лице по защита на данните е: г-н Frank Scheunemann

Ако искате да упражните правото си да променяте, да се консултирате или изтриете личните си данни, моля, изпратете имейл на hello@black-system.eu или по пощата на

Black System Europe
2 Place de Touraine
F-78000 Versailles

Допълнителна информация

Как защитаваме вашите данни

Всички комуникации на сайта black-system.eu са криптирани от SSL сертификат.

Процедури, прилагани в случай на нарушаване

Процедури, приложени в случай на изтичане на данни в съответствие с процедурата, предвидена в Общия регламент за защита на данните в случай на изтичане или аномалия по отношение на личните данни, с които разполагаме, ние ще информираме компетентните органи (CNIL). Ще ви информираме за естеството на изтеклите данни и естеството на риска, който може да бъде генериран, ако може да повлиале вашите права и свободи (чувствителни данни) в рамките на максимум 72 часа след намирането на проблема.

Автоматизирани маркетингови и / или профилиращи операции, използващи лични данни

Информационни бюлетини

Когато се абонирате за нашия бюлетин, ние събираме и обработваме лични данни за вас като: Имейл адрес Тези данни ни позволяват да Ви добавяме в нашия списък с адреси за контакт и да персонализираме нашите имейли, когато Ви изпращаме търговски новини, промоции или други бюлетини, свързани с нашата дейност (например нова статия в блога).